top of page
  • Skribentens bildAnnaf Åhlgren

Fullmåne-ritualerUnder de tre fullmånenätterna laddar och renar jag kristaller, smycken och vatten.


Hur?

  • Tvättar smycken, stenar, kristaller. Lägger dem i fönster som kommer att bada i fullmånens ljus.

Varför?

  • De fylls och laddas av det filtrerade magiska ljus som månen ger. De laddade stenarna blir hållare och ger vidare energin.


Månvatten-meditation


Fyller en klar karaff med vatten. Ställer den i ett fönster som kommer att bada i månens sken över natten. Dricker långsamt vattnet på morgonen. Under tiden jag dricker vattnet, tänker jag på månljuset - det lugnande och renande som långsamt sprider sig ut i varje cell i min kropp. Låter känslan av ljuset, det stilla, vita ljuset, la över insidan av min kropp tills jag känner att varje cell vibrerar rent och klart. Jag andas ut det grå, använda.


Fullmånen ger många av oss ökad kraft. Den kraften som skapas under fullmånen mår bäst av att återinvesteras inåt. Den finns där för att skapa en kraftreserv. Det kommer finnas en dag du behöver tappa in i den. Förhoppningsvis inte idag.
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page