Tillsammans med min vän och yogakollega Malin Svanholm håller jag i små och stora äventyr. Vi verkar tillsammans under namnet Light Yoga. På våra retreats, resor, utbildningar och workshops arbetar vi både fysiskt dynamiskt och innerligt andligt och vi tar dig med på en resa som förhoppningsvis skakar om lite grand och lämnar dig med ny energi och ett leende inombords. Under fliken Aktuellt kan du se vilka spännande saker som går att vara med på.

 

Varmt välkommen att vara med och leka med oss!

Besök vår gemensamma hemsida här.

ANNAF ÅHLGREN & MALIN SVANHOLM

RESOR & RETREATS

MED

Lightyoga_vit-05_edited.png
_k225745a_edited.jpg

Ett axplock av vad vi gjort:

  • SAN KALPA – Nyårsretreat, årligen sedan 2010

  • YOGARESA TILL BALI – 2015, 2016, 2017

  • YOGARESA TILL INDIEN – 2017

  • YOGARESA TILL COSTA RICA 2018

  • YOGARESA TILL SRI LANKA 2018

  • YOGALÄRARUTBILDNING 2018/2019 

  • FÖRDJUPNINGSUTBILDNING I YOGA 2017-2020

  • FULLMÅNEYOGA

  • WORKSHOPS OCH KURSER

_k225718a.jpg
Yogaretreat på Mandala de Masca med Annaf & Malin, 12-19 Feb 2022

En vecka av yoga, meditation, plantbaserad mat, samtal och tystnad. 

Vi bor uppe i bergen, där vi har ett retreat helt för oss själva. Rummen är enkla. Yogashalan är fantastisk med de bästa props du kan önska och med en utsikt som är svårslagen i sin skönhet. Det finns ytterligare två uteyogaplatser att välja på.

 

Vi börjar dagen med en dynamisk yogaklass och meditation och vi avslutar dagen med någon form av återhämtningsyoga; Restorative eller Yin. 

 

Det finns gott om tid att vandra i de vackra trädgårdarna eller åka på egna äventyr. Vi ordnar också några utflykter: En till en vulkan där energin är oerhört stark. Vi går på en guidad vandring med matsäck. Hippie beach besöker vi. Vi får lära oss om malor och vi får göra varsin egen. Vi kanske till och med har en “movienight” med lite Bollywood-glamour :-) 

 

Temat under veckan är balans, såväl i ditt sinne som att leka med i din kropp. En fin detalj är att en del av kostnaden för retreatet går till att stötta kvinnor med cancer.

 

 

Kostnad 17.500 kr. För plats i delat dubbelrum.

I priset ingår: full kost och logi i delat dubbelrum, yoga varje dag och tre arrangemang.

 

Early bird: Om du anmäler dig och betalar anmälningsavgift innan sista augusti 2021 kostar resan 16.000 kr.

 

Extra kostnader: Flyg och transfer. Det enda du själv behöver betala är flyg till och från Teneriffa och transfer till och från hotellet.

 

Plats: Hotellet som vi har helt för oss själva heter Mandala de Masca

Datum: 12-19 februari 2022 

 

 

Anmälan sker till mig på: anna@gomobileyoga.se

Anmälningsavgift: 4000 kr

Anmälan är bindande

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

TIDIGARE RESOR MED

Lightyoga_Grå.png
resort.jpg

Norra Cypern

November 2019

I November 2019 åkte vi till Norra Cypern som har en medeltemperatur på 22 grader i november, fantastiska bergskedjor, orörda kuster och Medelhavets renaste vatten.  

Förutom att yoga och vandra fanns det möjlighet att vara på stranden, göra utflykter till intressanta platser, som Nicosia, och utnyttja hotellets spa.  

BaliNov17.png

Bali

November 2017

I November 2017 åkte vi till Bali och njöt av nya smaker, dofter och erfarenheter. En resa med många timmar yoga och upplevelser såsom en dag vid det vackra vattenfallet Les.

srilankabåt.png

Sri Lanka

November 2018

Vi åkte tillbaka till gästvänliga och avslappnade surf- och yogastället Talalla.  Njöt av att kunna fokusera på yogan i en fridfull och vacker miljö.

IMG_7747.jpg

Costa Rica

Februari 2018

I Februari 2018 åkte vi till surfar paradiset Santa Teresa. Vi yogade, åt god mat och njöt av värmen. Vi bodde direkt på stranden på Nautilus Boutique Hotel.