Tillsammans med min vän och yogakollega Malin Svanholm håller jag i små och stora äventyr. Vi verkar tillsammans under namnet Light Yoga. På våra retreats, resor, utbildningar och workshops arbetar vi både fysiskt dynamiskt och innerligt andligt och vi tar dig med på en resa som förhoppningsvis skakar om lite grand och lämnar dig med ny energi och ett leende inombords. Under fliken Aktuellt kan du se vilka spännande saker som går att vara med på.

 

Varmt välkommen att vara med och leka med oss!

ANNAF ÅHLGREN & MALIN SVANHOLM

Ett axplock av vad vi gjort:

  • SAN KALPA – Nyårsretreat, årligen sedan 2010

  • YOGARESA TILL BALI – 2015, 2016, 2017

  • YOGARESA TILL INDIEN – 2017

  • YOGARESA TILL COSTA RICA 2018

  • YOGARESA TILL SRI LANKA 2018

  • YOGALÄRARUTBILDNING 2018/2019 

  • FÖRDJUPNINGSUTBILDNING I YOGA 2017, 2018, 2019

  • FULLMÅNEYOGA

  • WORKSHOPS OCH KURSER

RESOR & RETREATS

MED

Intresserad att förbättra din yoga

& åka på ett äventyr?

Ibland behöver själen ro, kroppen energi och sinnet smaka glädjen att få finnas till. Oavsett om du vill stilla dig, hitta nya vägar i tillvaron eller bara längtar till sammanhängande tid med dig själv så är en yogaresa eller ett retreat en av de bästa gåvor du kan ge dig själv!

TIDIGARE RESOR MED

I November 2019 åker vi!

 

Norra Cypern har en medeltemperatur på 22 grader i november, fantastiska bergskedjor, orörda kuster och Medelhavets renaste vatten.  

Förutom att yoga och vandra finns möjlighet att vara på stranden, göra utflykter till intressanta platser, som Nicosia, och utnyttja hotellets spa.  

Norra Cypern

I November 2017 åkte vi till Bali och njöt av nya smaker, dofter och erfarenheter. En resa med många timmar yoga och upplevelser såsom en dag vid det vackra vattenfallet Les.

Bali

Vi åkte tillbaka till gästvänliga och avslappnade surf- och yogastället Talalla.  Njöt av att kunna fokusera på yogan i en fridfull och vacker miljö.

Sri Lanka

I Februari 2018 åkte vi till surfar paradiset Santa Teresa. Vi yogade, åt god mat och njöt av värmen. Vi bodde direkt på stranden på Nautilus Boutique Hotel.

Costa Rica

Kontakt

icons8-secured-letter-100.png
icons8-phone-100.png
icons8-instagram-100.png
icons8-spotify-100.png


Organisationsnummer  556588-3427 Go Mobile

© COPYRIGHT 2019. ALL RIGHTS RESERVED.